top of page
364_Slider_Media.jpg

                                                                   

De nummer 1 leverancier voor uw dagelijkse hygiëne. 

IMG_0590.jpg

Hoe is het ontstaan..


Het idee komt van een groep ondernemers, welke allen voor de Corona crisis, gewend waren om grote groepen mensen te verzorgen en tegelijkertijd vele bedrijven, organisaties en gemeenten te ontzorgen.  

 

Met alles in eigen beheer zijn wij een specialist als het gaat om het ontwikkelen en produceren van multifunctionele oplossingen die geschikt zijn voor uiteenlopende verkoop, promotie en service verhogende doeleinden. Wij bieden veelzijdige tools om uw business een boost te geven!

Al onze modellen komen uit onze Nederlandse fabriek. Wij beschikken over een modern machinepark met poedercoatstraat, assemblagelijn en een vakkundig team van specialisten. We selecteren alleen de beste gecertificeerde materialen, afgestemd op de robuuste en solide kwaliteit. Onze beschermde (Dutch design) ontwerpen zijn onderhoudsarm en ideaal voor een breed binnen- en buitengebruik. Wij bieden dan ook een veelzijdige (retail)oplossing om uw producten, diensten en services proactief onder de aandacht te brengen!


Wij zijn enthousiast! U ook? 

De winst van schone handen heeft effect voor de nieuwe toekomst en dat doen wij graag samen met u! Een afspraak is snel gemaakt !

 


 

bottom of page